Hirdetés

Gearbox - Lesz még Brothers in Arms játék

|

Most, hogy elkészült a Borderlands, a Gearbox visszatérne kedvenc sorozatához.

Hirdetés

Brian Martel nyilatkozata szerint, a Gearbox nem hagyja magára a Brothers in Arms rajongókat. Igazából semmiféle hivatalos bejelentést nem tett, ám szavaiból egyértelműen leszűrhető, hogy visszatérhetünk még a II. Világhábórús hadszintérre.

A Gearbox persze most sem pihen, hiszen az éppen elkészült Borderlands mellett egy rakás más játékon is dolgoznak. Ott van ugye az Aliens: Colonial Marines, a Duke Begins, és ezen kívül is már legalább három titkos projektet említettek, melyek közül az egyik talán egy Halo játék, talán nem. A lényeg az, hogy bár a Brothers in Arms sorozat lehet a Gearbox szíve csücske, sajnos nem ez lesz a következő játék, amit elkészítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)