Hirdetés

Ma sem bírt magával a Gearbox, egy újabb játékot kezdtek el belengetni

|

Nem viccelnek, minden napra jut egy újabb huncut kedvcsináló. Ezúttal egy & jel hozott lázba mindenkit.

Hirdetés

A napokban a Gearbox masszívan elkezdte promózni a PAX Eastre készülő felhozatalát. Először egy olyan képet tettek közzé, ami masszívan utalt a Borderlands 3-ra, majd egy ismeretlen robotos cuccot is megvillantottak, legutóbb pedig a Borderlands 2 egy homályos képe utalt arra, hogy valószínűleg Switchre is megjelenik a második rész. Nos, a sornak még messze nincs vége. 

Hirdetés

Ma ugyanis újra a lassan szállóigévé váló "Time to tease another game for PAX!" mondattal tett közzé egy újabb tweetet a Gearbox. Ezúttal nem cifrázták túl a dolgot, fekete háttéren egyetlen vörös & azaz "és" jel látható. Elég valószínű, hogy ez az "és" a készülő játék címében is benne lesz, viszont a Gearbox eddig nem adott ki olyan játékot, amelynek a címében benne van az & jel, szóval egy teljesen új IP-ről lehet szó. 

Nincs már hátra olyan sok idő március 28-ig, amikor megtartja majd a Gearbox saját előadását a PAX Easten. Legkésőbb akkor minden kiderül. 

Van valami jó tippetek ezzel az új játékkal kapcsolatban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)