Hirdetés

A Gearbox a Borderlands 3 mellett más játékkal is készül a PAX Eastre

|

Egyelőre sötétben tapogatózunk, de valamilyen robotos játékot sejtet az első kép.

Hirdetés

Nem hiába ül konstans vigyor a Borderlands-rajongók arcán, elvégre pár napja a Gearbox kvázi bejelentette, hogy a játékot az idei PAX Easten fogják bemutatni nekünk. Most viszont az is kiderült, hogy nem egyedül ezzel készülnek a rendezvényre. 

Hirdetés

Ezúttal is a Twittert hívták segítségül a hangulat fokozására. Legújabb bejegyzésük ugyan nem konkretizálja, hogy milyen játékon dolgoznak jelenleg a harmadik számozott Borderlands mellett, de azt azért egyértelművé tették, hogy egy másik címről van szó, tehát a robotos-boncasztalos kép nem a Borderlands 3-ra utal. 

Ahogy az várható volt, egyből beindultak a találgatások, született pár igencsak hajmeresztő ötlet is, de talán az tűnik a legvalószínűbbnek még mindig, hogy egy teljesen új IP-ről van szó.

Ti mit gondoltok, új játékok készít a Gearbox, vagy egy ismert sorozat folytatása lehet a belengetett cím? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)