Hirdetés

Jön egy új FPS a Gearboxtól, ami nem a Borderlands 3, de így is érdekes

|

A Gearbox is kiharapna egy szeletet a kártyás játékok tortájából, és mivel az FPS-ekhez ért, ebbe a műfajba oltja bele a kártyázást.

Hirdetés

A Borderlands és a Battleborn fejlesztői éppen valami nagyon fura ötleten dolgoznak. A Project 1v1 névre keresztelt játék a hivatalos oldal szerint egy gyors és pörgős FPS lesz, ami valahogyan vegyül a kártyás játékok alapjaival. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem árulták el.

Mindenesetre a Project 1v1 oldala azt állítja, hogy egy zártkörű, technikai tesztalkalomra még a nyáron sor fog kerülni, így hamarosan működés közben is láthatjuk majd a Gearbox ötletét. Sajnálatos módon úgy néz ki, hogy amerikai szervereket lőnek fel az alkalomra, így vagy bevállaljátok majd a magas pinget, vagy lemaradtok róla.

Az itt látható művészeti anyag a weboldalról származik, így legalább már a sci-fi téma biztosnak tűnik. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)