Hirdetés

Bejelentésre készül a Gearbox

|

A nagy leleplezésről a stúdiót vezető Randy Pitchford beszélt - egyelőre elég titokzatosan - Twitter-csatornáján.

Hirdetés

A Gearbox legutóbbi projektje, a Battleborn minden jóindulattal együtt sem nevezhető sikeresnek, ezzel együtt valószínűleg hiba lenne leírni a legutóbb Borderlands-sorozattal komoly sikereket arató stúdiót. Úgy tűnik, hamarosan azt is megtudhatjuk, milyen játékkal próbálják meg helyreállítani a becsületüket.

Legalábbis elég valószínű, hogy hamarosan leleplezik a következő játékukat az alapján, amit a stúdió főnöke írt. Egy játékos weboldal egyik munkatársa válaszolta a Gearboxot vezető Randy Pitchford egyik Twitter-üzenetére, hogy a Gears of War és a stúdió tulajdonában lévő Duke Nukem találkozását szívesen megnézné, amire Pitchford azt válaszolta:

"Akkor valószínűleg tetszeni fog, amit december 1-jén bejelentünk."

Persze egy tényleges crossoverre nem érdemes számítani, de elég valószínű, hogy valami újdonsággal szolgálnak Duke jövőjét illetően. A sorozat körül a Duke Nukem Forever langyos fogadtatása óta - a felújított kiadáson kívül - elég nagy a csend, így érdekes is lehet egy esetleges új játék bejelentése. A dátum alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Geoff Keighley-féle Game Awards egyik attrakciója lesz a Gearbox bejelentése.

Ti mire számítotok a stúdiótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)