Hirdetés

Gears 5 - Dave Bautista is játszható karakter lesz

|

A pankrátorból lett színész maga jelentette be a remek hírt.

Hirdetés

Dave Bautista sokszor és sok helyen hangot adott már azon vágyának, hogy a Gears of War (bocsánat Gears) univerzum részévé szeretne válni. A jelek szerint pedig ezt végre megadatik neki, noha egyelőre még nem a Gears mozifilmhez szerződtették le. 

Hirdetés

A színész viszont nemrég közzétett saját Twitter oldalán egy videót, amely szerint bizony játszható karakterként szerepelni a fog a hamarosan megjelenő Gears 5-ben. A szemfüles WWE-rajongók pedig biztosan egyből kiszúrták, hogy Dave Bautista bizony pankrátor perszónáját alakítva kerül be a játékba, ugyanis az alábbi videó neve "Batista"-ként szerepel, így pedig pankrátor korában nevezték Bautistát. 

Bőven akadnak majd vendégszereplők a Gears 5-ben, hiszen a Linda Hamilton-féle Sarah Connor, a T-800-as Terminátor, és a Halo Reach két karaktere is bekerül a szeptember 10-én megjelenő játékba. Ti melyiküknek örültök a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)