Hirdetés

Gears 5 - így néz ki a játék doboza?

|

Úgy tűnik, idő előtt kiszivárgott, hogy milyen képet láthatunk majd a tokon, és talán még a megjelenési dátumra is fény derült.

Hirdetés

Javában készül már a The Coalition műhelyében a Gears of War széria következő felvonása, ami szimplán Gears 5 néven fog megjelenni. A jelek szerint pedig a stúdió művészei ismét egy remek artworköt dobtak össze a játék dobozos kiadásához.

Hirdetés

Egy értékelésekkel foglalkozó tajvani weboldalon megjelent a Gears 5, és a bejegyzéshez hozzárendeltek egy borítóképet is, ami elméletileg a dobozokra fog kerülni majd. Az artworkön feltűnik többek között Kait és Marcus Fenix, valamint a harmadik részben meghalt Myrrah is, és összességében elég jól néz ki az egész kompozíció, tehát simán elképzelhető, hogy tényleg ez a hivatalos változat.

Ráadásul egy meg nem nevezett forrás szerint szeptember 10-én fog debütálni a játék, de ezt az infót egyelőre szigorúan csak pletykaként érdemes kezelni.

Szerintetek elképzelhető, hogy így fest majd a Gears 5 doboza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)