Hirdetés

Gears 5 - így működik majd az Escape mód

|

A Microsoft kiadott egy új trailert, ami leginkább az új játékmódra koncentrál.

Hirdetés

Az Escape egy teljesen új, háromfős co-op mód lesz, melyben a dolgunk beszivárogni egy fészekbe, megkeresni a központját, letenni ott egy bombát és elmenekülni, mielőtt szétszednének bennünket a helyi védelmi erők.

Hirdetés

A Gears 5 új játékmódja meglehetősen sok lehetőséget kínál és gyakorlatilag a végtelenségig bővíthető, így számíthatunk rá, hogy akit elkap, hosszú hónapokig fogja nyomni. Már ha gyakorlatban is olyan mókás lesz a cucc, mint a videókban.

A Gears 5 megjelenése 2019. szeptember 10-én várható PC-re és Xbox One-ra. A technikai teszt alatt rengetegen jelezték, hogy a PC-s változat tükörsimán futott, és számtalan grafikai beállítási lehetőséget kapott, így mindenki kedvére piszkálgathatja majd az opciókat. Így talán tényleg senki nem marad ki a buliból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)