Hirdetés

Gears 5, hamburgerek és értékes nyeremények - ez lesz a szombat estéd

|

Ha utólag megkérdezik majd, hogy te hol voltál a Gears 5 Launch Party alatt, akkor tegyél róla, hogy azt mondhasd: a Zingben játszottam a többiekkel. Ja, és ott volt Kaci, Unfield, Kiss Imi, Szalay Isti és Bturbo!

Hirdetés

Izgalmasan rajtolt el az idei ősz, hiszen a Gears 5 szeptember 10-én jelent meg PC-re és Xbox One-ra világszerte (a Game Pass előfizetők szintén ekkortól vághatnak neki az új kalandnak), ráadásul az Xbox One X tulajok 4K és HDR funkciókkal együtt élhetik át az eddigi leglátványosabb epizódot. Mielőtt azonban végérvényesen beszippantana titeket a The Coalition és az Xbox Game Studios régóta várt játékának világa, még lenne itt egy apróság: tartsatok velünk, ünnepeljük együtt a széria legújabb részének érkezését. 

Hirdetés

A teljesen mértékben ingyenes Gears 5 Launch Party szeptember 14-én, szombaton, 18:00 órakor startol el a budapesti Király utcában található Zing Burgerben és várhatóan egészen 21:00-ig pörög majd a buli. A házigazda és egyben műsorvezető a mi Kacink lesz, rajta kívül pedig izgalmas programok gondoskodnak majd arról, hogy egyetlen Gears of War rajongó se vesse magát a sáskák elé unalmában. A Gears 5 kvízben például bárki megmérettetheti tudását a franchise-ból és értékes jutalmak ütheti a markát azoknak, akik a legjobban felkészültek a sorozat elmúlt 13 évéből.

A kvíz által megteremtett hangulatot fokozza majd pár videós pajtás is, ugyanis Unfield, Kiss Imi, Szalay Isti és Bturbo többek között arról is mesélnek a helyszínen, hogy mikor találkoztak először a szériával, miért szeretik a Gears of Wart és mi az első benyomásuk a Kait Diazra fókuszáló új sztoriról.

A tartalomgyártókat egy kis kötetlen játék, falatozás és iszogatás váltja fel, hogy a résztvevők kellő energiát magukhoz véve felkészüljenek az eseményt záró tombolára. Ennek keretében egy drónkamera csomaggal, Gears 5 szoftverrel és Zing/PlayIT ajándékcsomagokkal lesznek gazdagabbak azok a szerencsések, akik korábban igényeltek tombolajegyet és rájuk mosolygott Cliff Bleszinski szelleme.  

Gears 5 Launch Party

Időpont: 2019. szeptember 14. 18:00-21:00
Helyszín: Zing Burger, Budapest, Király u. 60., 1068
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)