Hirdetés

Gears 5 - Dave Bautista is megérkezett a játékba

|

A galaxis őrzői filmek láthatatlan akcióhőse már játszható a Gears 5-ben.

Hirdetés

A pankrátorból lett színész még szeptember elején jelentette be a remek hírt, miszerint a Gears of War univerzum részévé válik, játszható karakterként fog szerepelni a Gears 5-ben. Ez egyelőre még nem ér fel ahhoz a vágyához, hogy ő alakítsa Marcus Fenixet egy Gears moziban, de határozottan előrelépés.

Hirdetés

A várakozásnak vége, Dave Bautista a pankrátor perszónájaként, Batistaként bekerült a játékba egy választható Marcus Fenix skinként, amelyet a versus multiplayer és a Horde mód során érhetünk el, ráadásul több mint 700 sornyi dialógust rögzítettek hozzá, így Batista nem csak halálos, de beszédes is lesz. 

A skin mindazok számára ingyenesen beszerezhető, akik október 28-ig bejelentkeznek a Gears 5-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)