Hirdetés

Gears 5 - a fejlesztők készek változtatni a nem túl korrekt mikrotranzakciós rendszeren

|

Erről a The Coalition feje beszélt a Twitteren, habár szerinte nem annyira súlyos a helyzet, mint ahogy azt beállítják.

Hirdetés

A Gears 5 egy élvezetes és elődjeinél valamivel összetettebb alkotás lett, ám vannak olyan aspektusai, amelyekkel nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a rajongók. Ilyen például a játékbeli pénzköltés lehetősége.

Hirdetés

Láttunk már komolyan túlárazott kozmetikai cuccokat a játékokban, és az a helyzet sajnos, hogy a The Coalitionnek sem sikerült túl jól belőnie a mikrotranzakciók költségeit. Remek példa erre az 1000 Ironért megvásárolható Delivery Driver Mac skin, ami elég komoly össze, ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg 3500 forintért lehet venni ennyi játékbeli fizetőeszközt a magyar Microsoft boltban.

Az alább látható kivégzési animáció pedig 800 Ironba kerül, ami szintén bőven 2000 forint felett van.

First look at new Boltok execution coming tomorrow! from r/GearsOfWar

Rod Fergusson, a fejlesztőstúdió vezetője a Twitteren azzal magyarázta ezt az egészet, hogy a Gears 5-höz egy teljesen új gazdasági rendszert alkottak meg, viszont állítása szerint tanulni fognak a felhasználók visszajelzéseiből, és idővel kijavítják a problémás elemeket. Ez egyelőre nem sok vigaszt nyújthat a játékosok számára, de már az is valami, hogy a fejlesztők nem söprik a szőnyeg alá a gondokat. Illetve az is enyhít valamelyest a helyzeten, hogy ingyenesen, pusztán játékkal és sok kozmetikai jóságot zsebelhetünk be.

Ti mennyire vagytok megelégedve a Gears 5 mikrotranzakcióival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)