Hirdetés

Gears 5 - lesznek akkora pályák, amekkorákat még nem láthattunk a sorozatban

|

Bizonyos helyeken nem gyalog, hanem egy menő kis járművel fogunk majd közlekedni.

Hirdetés

Sok olyan játékeleme van a Gears of Warnak, aminek köszönhetően ikonikussá vált a széria a játékosok körében, ám a hatalmas, nyílt játéktér nem tartozik ezek közé. A sorozat legújabb darabja viszont némileg változtat ezen.

Hirdetés

A korábbi részekben leginkább kisebb, zárt helyeken kalandoztunk és lőttük halomra az ellenfeleket. A fejlesztők ígérete szerint a Gears 5 a sorozat eddigi legnagyobb epizódja lesz, és a jelek szerint pályadizájn terén biztosan így is lesz. A The Coalition feje és a játék kreatív rendezője, Rod Fergusson ugyanis elárulta, hogy a kampány második és harmadik felvonásában a játékosok egy Skiffet irányítva utazgathatnak majd a csapat által valaha épített legnagyobb pályákon. Állítása szerint néhány esetben 50-szer nagyobbak a pályák, mint a széria bármelyik korábbi játéktere.

A második fejezet egy jeges pusztaságban játszódik, a harmadik pedig egy vörös homokkal borított sivatagban, ami bizony tele lesz tennivalóval. Ez utóbbi pályán ugyanis nemcsak a sztorit folytathatjuk, hanem egy csomó mellékküldetés és begyűjthető apróság vár minket rajta, és gyakran megküzdhetünk majd a Swarmmal is. Itt bizony tényleg elkél majd a Skiff, és valószínűleg elég menő is lesz egy furcsa vitorlásra emlékeztető járművel átszelni a jeges tájat vagy a vörösen izzó sivatagot.

A Gears 5 szeptember 6-án válik elérhetővé PC-n és Xbox One-on. Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)