Hirdetés

Új karakterek, pályák és egy játékmód jön a Gears 5 következő frissítésével

|

Már csak pár nap és érkezik az Operation 3: Gridiron.

Hirdetés

A Gears 5 hamarosan egy raklapnyi új tartalommal fog bővülni, köztük négy új karakterrel. Az új arcok között vannak régi kedvencek, mint Augustus "Cole Train" Cole és Clayton Carmine. A páros - nyilván - az emberiség oldalához csatlakozik, míg az idegenek Queen Myrrah és Theron Guard támogatását élvezhetik. Mindegyik saját képességekkel és fegyverekkel felszerelve érkezik.

Hirdetés

Az új karakterek mellé egy új játékmód, a Gridiron is befut. A cél, hogy az ötfős csapatunkkal megszerezzük a pálya közepén lengedező zászlót, és berohanjunk azzal az ellenfél területére. Ez egy 5v5 mód, amiben mindenkinek körönként egy élete van. Ha sikerül bevinni a zászlót, az 2 pontot ér, az ölések ugyancsak 2 pontot, és 1 pont jár annak a csapatnak, amelyiknél a zászló volt, ha lejár az idő és senki nem vitte be azt a célzónába. Az a csapat nyer, amelyik először szed össze 13 pontot.

Mindez az új pályákkal és új achievementekkel együtt március 31-én válik elérhetővé PC-n és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)