Hirdetés

Gears 5 - a vér belefér, a dohányzás nem

|

A The Coalition egy dohányzásellenes szervezettel együttműködésben gondoskodott arról, hogy még csak említve se legyenek a káros és addiktív halálpálcák.

Hirdetés

Azért abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ha egy cigiző akcióhős nem is, egy szivarozó arc mindenképp menő. Ugyanakkor az is igaz, hogy a dohánytermékek nem annyira fontos elemei a badass-imidzsnek, mint például a fegyverek.

Hirdetés

A The Coalitiont vezető Rod Fergusson kiemelten fontosnak tartja, hogy játékaiban a dohányzás ne jelenjen meg, pláne ne úgy, mint valami menő dolog. Számos barátját veszítette el tüdőrákban, és nem akar egy addiktív, gyilkos tevékenységet népszerűsíteni. Kutatások bizonyítják, hogy van kapcsolat a dohányzás szórakoztatóipari megjelenése és a fiatalok rászokása között, és ha csak néhányan döntenek úgy, hogy nem jelenítik meg játékaikban a dohánytermékeket, már komoly eredmény érhető el.

Egyébként meg nagyon kevés játék esetében számít, hogy rágyújtanak-e benne a karakterek vagy sem, a Gears 5 megítélésén sem változtat. Amíg láncfűrésszel darabolhatunk undorító földönkívülieket, nem számít, hogy közben kinek mi lóg a szájából.

Aki már rászokott, mindenképp nézze meg ezt a régi magyar reklámot, azonnal segít:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)