Hirdetés

Gears 5 - gyakran érkeznek majd tartalmi frissítések

|

A fejlesztőcsapatnak komoly tervei vannak a megjelenés utánra.

Hirdetés

Az első értékelésekből kiderült, hogy a sajtó többnyire elégedett a Gears 5-tel (egyébként nekünk is bejön az első találkozás), a The Coalition pedig hosszútávon is szeretné biztosítani a játék jövőjét, ezért ígéretet tettek arra, hogy milyen gyakran érkeznek majd az új tartalmak.

Hirdetés

A stúdió egy videóval megtámogatva jelentette be, hogy minden harmadik hónapban egy új Operation, azaz hadművelet érkezik, amelyek egy nagyobb update részeként új játékmódokkal, térképekkel és karakterekkel gazdagítják majd az alapjátékot. Minden hadművelet ingyenes lesz az összes játékos számára, noha néhány dolog - például egyes karakterek - pénzért lesz beszerezhető, ugyanakkor ezek feloldhatóak lesznek pusztán játékkal is. Mellesleg minden új Operation érkezésével frissül a Tour of Duty tartalma is. 

Emellett a negyedévenként érkező frissítések új funkciókat, hibajavításokat és hasonló fejlesztéseket is hoznak majd, beleértve a játék pályaszerkesztőjének bővítését is. A Gears 5 már elérhető az Ultimate Edition és az Ultimate Game Pass tulajdonosok számára, mindenki más azonban csak szeptember 10-től vetheti bele magát az új bevetésbe PC-n és Xbox One-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)