Hirdetés

Gears 5 - megvan mikor kezdődik a technikai teszt, ilyen gép kell hozzá

|

Néhány hét múlva mindenkinek esélye lesz kipróbálni a Gears 5 többjátékos részét. Gépigény infók is befutottak.

Hirdetés

A Gears of War franchise következő felvonása csak szeptemberben érkezik, de addig is szerencsére lesz alkalom a brutális móka előzetes kipróbálásához. Már július 17-én le lehet majd tölteni a Gears 5 technikai tesztjének kliensét, a szerverek pedig néhány nappal később ünnepélyesen megnyitják majd kapuikat a hadba induló gamerek előtt.

Hirdetés

Az első alkalom július 19-től július 21-ig tart majd, a második egy héttel ezután, július 26-án indul és július 29-én zár. Mindkét időszakban a PVP-n lesz a hangsúly, és mind Xbox One-on, mind PC-n lehet majd nyomni. Utóbbi platformhoz a gépigény is megérkezett (a lenti gépigény szigorúan a tesztidőszakokra vonatkozik, tehát a végleges ettől eltérhet):

Gears 5 technikai teszt minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i3 Skylake vagy AMD FX-6000-es sorozat
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R9 280
Szabad hely: 15GB

Gears 5 technikai teszt ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5 Skylake
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970/1660 TI vagy AMD Radeon RX 570/5700
Szabad hely: 15GB

Az ajánlott és a minimum mellé egy ideális gépigényt is leírt a Microsoft, ami i7-es vagy Ryzen 7-es procit és GTX 2080 kategóriás kártyákat ajánl, feltételezhetően a 4K és 60fps élményhez. Azért ennyire durva vasra valószínűleg senkinek sem lesz szüksége a Gears 5 játékélményének élvezetéhez.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)