Hirdetés

Gears 5 tesztek - jól sikerült az új bevetés

|

Megjöttek az új Gears játék első értékelései, és ezek láttán boldogak lehetünk.

Hirdetés

Nagy reményekkel várják a Gears 5-öt a széria rajongói, hiszen olyan izgalmas hírek láttak mostanság napvilágot a The Coalition projektjével kapcsolatban, mint hogy akkora pályák lesznek benne, amekkorákat még nem láthattunk a sorozatban, valamint megjelenik és irányítható karakter lesz Dave Bautista is. Ami azonban még ezeknél is biztatóbb, hogy az első pontszámok pozitívan nyilatkoznak a játékról. 

Hirdetés

Hivatalosan csak jövő héten jelenik meg a Microsoft újdonsága (a Game Pass Ultimate előfizetők 6-ától játszhatják), de már megjelenhettek az első tesztek, amelyek többnyire éltetik a Gears 5-öt. A GameSpot szerint például a karakterek legjobb pillanatai itt kaptak helyet a szérián belül, és a nagy területeket, új képességeket is üdítőnek találták, ugyanakkor a kampány egy részét a korábbiak felmelegítésének érzi. Ezzel szemben a Game Informer szerint pont a nyitott világ nem működött annyira, az amerikai IGN pedig a kampányt és a játékmenetbeli újdonságokat is nagyszerűnek tartotta. Megoszlanak tehát a vélemények abban, hogy a The Coalition játéka miben a legjobb, az viszont biztos, hogy a többség elégedett vele: a Metacriticen jelenleg 33 teszt alapján 85-ös pontszámon áll az Xbox One-os változat, míg a PC-s 8 értékelés után 82 pontot tud felmutatni. Íme a nagyobb oldalak pontszámai: 

USgamer - 3/5
IGN US - 8.8/10
Gamespot - 7/10
GamesBeat - 90/100
Game Informer - 8.5/10
GamesRadar+ - 4/5
EGM - 4/5
COGconnected - 87/100
CGMagazine - 6.5/10
Xbox Achievements - 90%
Gaming Trend - 90/100
Press Start - 9/10
Attack of the Fanboy - 4/5
Shacknews - 9/10
Screen Rant - 4.5/5
God is a Geek - 10/10

Szeptember 10-től PC-n (Steamen és Windows Store-on keresztül) és Xbox One-on ti is nekivághattok az új kalandoknak és eldönthetitek, hogy szerintetek milyen lett a Gears 5. Mindenképp írjátok meg nekünk is, mit gondoltok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)