Hirdetés

Gears 5 - az új trailer az első többjátékos pályákat mutatja be

|

A The Coalition komolyan ráfekszik a többjátékos élményre, 11 térképet kapunk a megjelenéskor. Mind a 11 belefért a legfrissebb trailerbe.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a Gears 5 a jövő hónapban fog megjelenni, épp itt volt az ideje, hogy a többjátékos részleg pályafelhozatala is szóba kerüljön. A 11 csatatérből 7 a Versus és a Horde módokhoz tartozik, míg a maradék 4 az Escape-hez készült.

Hirdetés

A hét aréna stílusú csatatér az Asylum, a Bunker, a District, az Exhibit, az Icebound, a Training Grounds, és a Vasgar. A trailerben az Escape helyszínek jóval kevesebb figyelmet kaptak, de nevüket azoknak is tudjuk már: The Hive, The Descent, The Mines, és a The Gauntlet. A trailer mindezeket bemutatja, a végén pedig igyekszik bátorítani a játékosokat arra, hogy kísérletezzenek a pályaépítéssel.

A Gears 5 megjelenése 2019. szeptember 10-én érkezik PC-re és Xbox One-ra, de az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők már 6-án hozzáférhetnek majd. Az előtöltés is elindult, aki az első pillanattól fogva játszani akar, éljen a lehetőséggel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)