Hirdetés

Gears 5 - nem lesz szezonbérlet vagy Gear Pack, minden pálya ingyenes lesz

|

A The Coalition megosztott néhány infót a játék fizetési modelljéről, ami egyelőre nem tűnik kifejezetten tolakodónak.

Hirdetés

A Gears of War sorozattól nem idegen a Season Pass és az egyéb fizetős kiegészítők fogalma, de ezúttal visszavesznek a fejlesztők. Szezonbérlet például semmilyen formában nem lesz, és minden új csatatér ingyenesen elérhetővé válik majd meccskeresős multiban és privát meccsekben egyaránt.

Hirdetés

A Gears 5-ben lesz egy új megoldás, amit a Coalition Tour of Duty néven emleget. A bejelentés szerint ez nagyon hasonló egy Battle Pass rendszerhez, azt leszámítva, hogy itt nem lesz csak fizetéssel elérhető részlege. Minden nap lesznek új kihívások, melyek teljesítéséért új kozmetikai jutalmakat nyithatunk meg.

"A megszerezhető tartalmakhoz vezető út tiszta lesz. Pontosan tudni fogod, hogy mit kell csinálnod az adott cucc megszerzéséhez. Emellett nem lesz prémium, csak fizetéssel megnyitható tartalom a Tour of Duty-ban."

A Tour of Duty mellett lesznek más lehetőségek is jutalomgyűjtésre, például azért is jár majd kozmetikai extra, ha magas rangot érünk el Escape vagy Versus módokban.

Lesznek Supply Droppok, melyek véletlenszerű tárgyakat rejtenek majd egy egyedi, erre a célra összeállított választékból, de Supply Droppokat nem lehet majd valódi pénzért vásárolni. Mikrotranzakció azért persze akad majd: pénzért vehetünk Iron nevű valutát, amit exkluzív kozmetikai tárgyakra és szinteződés-gyorsítókra költhetünk. A játékbeli üzletben egyébként konkrét tárgyakat lehet majd vásárolni, nem véletlenszerű cuccokat tartalmazó ládákat, így az EA által csak Kinder-tojásnak csúfolt modell szerencsére kimarad.

A Gears 5 2019. szeptember 10-én érkezik Xbox-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)