Hirdetés

Gears 5 - a hétvégén bárki kipróbálhatja a multit

|

A napokban zajlik a Versus mód technikai tesztje, és a részvételhez nincs szükség külön meghívóra.

Hirdetés

Nincs már nagyon messze a következő nagy Xbox-játék, a Gears 5 megjelenése. A fejlesztőcsapat általában szereti a megjelenés előtt ráengedni a játékosokat a szerverekre, hogy a teljes változat érkezésekor minden rendben menjen.

Hirdetés

Július 26-án, itthoni idő szerint este 7-től szállhatunk be a háborúba. Hogy azok se érezzék magukat elveszettnek, akiknek eddig a sorozat egyik részéhez sem volt szerencséjük, a Boot Camp móddal lehet gyakorolni, de kipróbálhatjuk az Arcade-et is. Játékmódok közül a King of the Hill és az Escalation lesz elérhető, valamint a Tour of Duty kihívásainak teljesítésével küzdhetünk a jutalmakért. Aki szombaton hajnali 2:30 és 3:30 között lenyom egy meccset, megkapja az exkluzív Wreath Bloodsprayt. A játék kliensét keressétek a Microsoft Store-ban (Gears 5 Tech Test néven), már most is megtalálhatjátok és elindíthatjátok a letöltést.

Mivel többjátékos módról van szó, Xbox Live Gold előfizetés elengedhetetlen hozzá. A Versus tesztje már a napokban egyszer az előrendelők és a Game Pass előfizetők számára elérhető volt, de most bővült a kör a goldosokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)