Hirdetés

Gears 5 - úgy tűnik, hogy nem feltétlenül kell Windows 10 a futtatásához

|

A játék steames adatlapja szerint a Microsoft egyik korábbi operációs rendszere is elég lesz a mókához.

Hirdetés

Már nagyon közel járunk a Gears 5 megjelenéséhez, ami Xbox One mellett PC-n is játszható lesz, ráadásul sokak örömére nem csak a Microsoft Store-ban vásárolhatjuk meg. Sőt, a jelek szerint még csak a legfrissebb Windows sem kell hozzá.

Hirdetés

A Gears 5 Steam-oldalán szereplő minimum gépigény alapján egy 64-bites, SP1-es Windows 7 is elegendő lesz a játék futtatásához, ami azért is furcsa, mert a legtöbb Microsoft-exkluzív játék esetében alapkövetelmény a Windows 10. Könnyen gondolhatnánk tehát, hogy egy szimpla hibáról van szó, ám Ryan Cleven, a Gears 5 egyik fejlesztője megerősítette, hogy nem elírás a dolog, helyes a steames infó.

Ti örültök, hogy a jelek szerint nem lesz elengedhetetlen a Windows 10 használata a játék futtatásához? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)