Hirdetés

Ingyen próbálhatod ki a Gears 5-öt, ha sietsz

|

Xbox One mellett a Windows Store és Steam felhasználói is örülhetnek az ingyenes Gears 5 próbaidőszaknak.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days keretein belül most épp a Gears 5-öt vihetik el egy próbakörre az xboxos és PC-s játékosok. A szokásos ingyenes próbaidőszakokkal szemben a Gears 5 esete azért is nagyon érdekes, mert bár Xbox One-on és a Windows Store-on keresztül csak akkor csaphattok le rá, ha rendelkeztek Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate tagsággal, a Steamre ez természetesen nem vonatkozik. 

Hirdetés

Szóval, ha PC-n szeretnétek kipróbálni a legutóbbi Gears játékot, akkor a legegyszerűbb a steames kiadás lehet, mivel ehhez értelemszerűen nem kell semmiféle Xbox-előfizetés. Az ingyenes próbaidőszak egészen április 12-ig tart, szóval nem árt sietni, ha az elkövetkező napokban még tisztes mennyiségű játékórát akartok belepakolni a Gears 5-be. 

Az időzítés egyébként önmagában is remek, hiszen mostanában élesedett az Operation 3 Gridiron multis frissítés, sőt, ha április 20-ig beléptek a játékba (akár a próbaidő alatt is), akkor a WWE-rajongóknak már ismerős Batista Bomb kivégzés, valamint egy játékbéli extra skin üti a markotokat. 

Ti tesztek majd egy próbát a Gears 5-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)