Hirdetés

Ha megvan a Gears 5, akkor ingyen kapod az Xbox Series X-es verziót

|

Nem kell fizetünk majd a szebb látványért és a 60fps-ért.

Hirdetés

Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet a Gears 5 esetében is, mint amit nemrég a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 kapcsán is bejelentett, vagyis ha rendelkeztek a tavaly nyáron megjelent Gears 5 Windows 10-es vagy Xbox One-os kiadásával, akkor bizony teljesen ingyen zsákolhatjátok be az Xbox Series X-es változatot is. Ezzel a húzással gyakorlatilag a remasterek kinyírására készül a Microsoft, de persze kérdés, hogy mennyien csatlakoznak majd ehhez a vonalhoz. 

Hirdetés

Valószínűleg persze nem mindenki, hiszen a Sony PlayStation-exkluzív címei közül sokat boldogan megvettek a rajongók PS3 után PS4-re is, és mondjuk a The Last of Us Part II esetében is borítékolható, hogy azonnal rohan majd mindenki a boltokba a PS5-ös remasterért is, már persze ha lesz ilyen - nyilván én is rögtön megvenném, nincs ezen mit pironkodni. 

A The Coalition fejlesztőcsapat szerint Xbox Series X-en nagyjából a PC-s változat ultra beállításaihoz hasonló állapotokra számíthatunk majd a Gears 5-nél, úgy fut majd a játék, mintha egy Nvidia RTX 2080-nal felvértezett gépen pörögne. A következő generációs kiadás fejlesztését pár hete kezdték el, de elmondásuk alapján már remekül haladnak, azt ennyi idő alatt is sikerült elérni, hogy stabil 60fps-re legyen képes a Gears 5. Terveik szerint a felturbózott verzió az Xbox Series X premierjével együtt érkezik meg. 

Mit gondoltok a Microsoft új irányáról, így tényleg kikopnak majd a különféle remaster kiadások? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)