Hirdetés

Gears of War 2 - A fegyver a legjobb barátod

|

Fogcsikorgatva várjuk a Gears of War 2 novemberi megjelenését, de addig is folyamatosan szállingóznak az jobbnál jobb fejlesztői naplók.

Hirdetés

November igazán mozgalmasnak ígérkezik játékfronton, ráadásul egyaránt talál magának kedvére valót a PC-s és konzolos tábor is, így az állandó vita talán egy kis időre elülni látszik, habár ennek kicsit ellentmond a mostani videó, mely kizárólag az X360 tulajokat érinti, hiszen a Gears of War 2-ből végre elkezdték nyomatni a fejlesztői naplókat.


Az elsőről sajnos lecsúsztunk, igaz az kevésbé volt érdekes, mint a mostani, ugyanis ebben a játék fegyvereinek történetéről esik szó, vagyis a fejlesztők elmesélik, hogy melyik csúzlit mi ihlette és végül hogyan jutottak el a végső koncepcióhoz.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)