Hirdetés

Gears of War 2 - Áradozó kritikusok, magas pontszámok

|

Nevéhez méltóan, az előzetes várakozásoknak megfelelően kóstolgatják a Gears of War 2-t a kritikusok.

Hirdetés

Jelenleg kitűnő eredményekkel büszkélkedhet az Epic Games fejlesztette Gears of War második része, a kritikusok és játékoldalak elé vetett tesztdarabok alapján megszületett bemutatók magasan az átlagmezőny fölé repíttették a hatalmas érdeklődés övezte alkotást. Szinte minden esetben 90 százalék fölötti, vagy azzal megegyező pontszámokkal, betűkkel illetve rovátkákkal díjazták. Az Epic Games kényelmes vezetői bőrfoteljében trónoló Mike Caps szerint kaphatnak tonnaszámra dicsérő és egekbe magasztaló Gears of War 2 bemutatókat, a legfontosabb kritikusaik csendben gyűjtögetik erejüket.

gow2.jpg
 

Vajon milyen kritikusokra célozgatott Mike Caps? Természetesen a játékosok bírálatai jóval meghatározóbb szerephez jutnak, mindannyian felfokozott izgalomi állapotban várják az első bemutatókat és isten ments, gyalázkodó írásokat. Érdemes megjegyezni, hogy a Metacritic oldalán jelen cikk írásának pillanatában 95 százalékon áll a Gears of War második epizódja, az utolsó tizennyolc firkantás szerzői meglehetősen elégedettek voltak a játékkal. Teljesítményével megszerezte a negyedik helyet a legmagasabb pontszámokat elérő Xbox 360 játékokat felvonultató statisztikán, kizárólag az Orange Box, a BioShock és a Grand Theft Auto tudta megelőzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)