Hirdetés

Gears of War 2 - Az öt leghalálosabb Locust

|

Ugyan PC-re nem érkezik a Gears of War 2, azért mindig érdemes beszámolni a játékkal kapcsolatos hírekről.

Hirdetés

Cliffy B. jó pár hete egy interjúban egyértelműen leszögezte, hogy a Gears of War második része nem készül el PC-re. Az indoklás szerint pénzügyi okok állnak a keserédes döntés mögött. Az EPIC sztárdizájnere elmondása szerint több száz ember munkájáról van szó és ugyan az egész gárda imádja a PC-t, sajnos nincs annyi pénz benne - kimondatlanul ugye a warezra gondolt -, hogy megérje rá fejleszteni. Ráadásul az így megmaradt fejlesztési időben csak és kizárólag a konzolos verzióra tudnak koncentrálni, tehát a legapróbb hibákat is orvosolni tudják.


A mostani videóban az öt legkegyetlenebb Locust mutatkozik be, melyek között akad kicsi és nagy, de mindegyik ismérve, hogy halálosak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)