Hirdetés

Gears of War 2 - Bleszinski a PC-ről és új képek

|

Cliff Bleszinski egy interjúban beszélt a Gears of War 2-ről, és közben érintette a PC és a kalózkodás témáját is.

Hirdetés

Mint azt a Gears of War 2 sorsát figyelemmel kísérők tudják, a játék egyelőre nincs bejelentve PC-re, nem készül PC-re, sőt az Epic nyilvános álláspontja szerint nem is tervezik PC-re. Cliff Bleszinski egy interjúban beszélt a döntés okáról, ami természetesen mi más is lenne, mint a kalózkodás. Nézete szerint a PC ma már teljesen más, mint a "régi szép időkben" volt, az integrált grafikus kártyák fénykorában. Napjainkban ugyanis bárki, aki eléggé ért a személyi számítógépekhez ahhoz, hogy erős videókártyát vásároljon, az tökéletesen kiismeri magát a warez világában is, és nem jelent gondot számára, hogy letöltse, amivel játszani akar. Ezt pedig a csúcsgrafikával felszerelt játékok sínylik meg, amilyen, ugye, a Gears of War 2 is.

A játékipar helyzetéről szóló elméletek mellé szerencsére érkezett valami kézzelfogható is: egy kupac screenshot a játékból, melyeket lent láthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)