Hirdetés

Gears of War 2 - dupla XP a hétvégén, meg egy kis extra

|

Halloween alkalmából az Epic is kedveskedik játékosainak egy kis aprósággal.

Hirdetés

Régen hallottunk már a Gears of War 2-ről, azonban a játék köszöni szépen, él és virul, és már az ötödik Title Update lát napvilágot hamarosan. Október 30 reggelétől kezdődően kétszer annyi XP-t kapnak a játékosok, mint eddig, valamint, mivel Halloween van, egy ijesztő meglepetéssel is készültek.

Horde módban a Grinder, Butcher, Flame Boomer és Boomshot Boomer egységek nem a szokásos pártízfős formációban rohannak a játékosok felé, hanem folyamatosan özönlenek, ami, valljuk be, igen ijesztően hathat. Akik gyakorlott játékosok, azoknak feltünhetett a Maulerek hiánya. Ez azért van, mert őket kiveszik a játékból erre az időtartamra. Mint az tudva lévő, a Maulereknél pajzsok lennének, de így, hogyha a pajzs nem része a pályának, a játékosok magukra maradtak. A Gears of War 2 tehát sok izgalommal kecsegtet az Xbox Live Gold tulajdonosok számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)