Hirdetés

Gears of War 2 - durva XP-osztás a hétvégén

|

Az Epic Games ismét úgy döntött, buzdítja egy kicsit a Gears of War 2 játékosokat.

Hirdetés

A mai naptól kezdődően és hétfővel bezárólag jelentős mennyiségű XP-t szerezhet az, aki úgy dönt, kikapcsolódásként a Gears of War 2 többjátékos módját választja.

Azok, akik október 29. és november 1. között a Gears of War 2 multiplayer részébe bekapcsolódnak, 31-szeresét kapják az alapból kapott XP mennyiségnek, ami azért finoman szólva is durva. Az egyetlen kikötés az akcióval kapcsolatban, hogy már ma el kell kezdeni játszani a játékkal, mert aki holnap csöppen bele a mókába, az bizony csak normális mennyiségű XP-t kap. Gondolom azért lehet szünetet tartani, de ma mindenképp le kell nyomni egy menetet. Konzolokat izzítani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)