Hirdetés

Gears of War 2 - Hó végén új tapasztalati pontrendszer és pályacsomag

|

Az Epic szorgosan dolgozott azon, hogy pontosabbá tegye a muliplayer alatt üzemelő rangrendszert. Íme az eredmény!

Hirdetés

Az köztudott, hogy a Gears of War 2 multis része alatt üzemelő, a Microsoft által dedikált TrueSkill nem feltétlen pontosan méri a játékosok egyéni képességeit, s így akarva akaratlanul az erre élülő meccsszervező szolgáltatás is rogyadozik. Nem is lepődtünk meg akkor, amikor februárban Rod Fergusson lépéseket hirdetett meg az ügyben, ami mindenek előtt egy új tapasztalati pontrendszer játékba ültetését jelentette, aminek az időpontjára most derült fény. Az, új, 100-as szintig skálázott rendszerben a meccsek alatt szerzett tapasztalati pontjainkkal haladhatunk fölfelé, amely során számos és egyre komolyabb achievementet is bezsebelhetünk majd, amivel érezhetőbbé válik a folyamatos fejlődés. A március 24-én érkező patch továbbá automata egyensúlyszabályzóval is rendelkezik, ami egy gépi társat avagy ellenfelet fog bedobni a játékba, ha valaki a meccs alatt kilépne (persze pontlevonás fejében). A TrueSkill ugyan akkor nem lesz száműzve a Gears of War 2-ből, csak háttérbe szorul.

Pedig jónak érezte magát...

gearsj.jpg

Ezt nem sokkal, március 31-én a Snowblind nevet viselő pályacsomag is megérkezik, de az előbbi javítócsomag ingyenessége erre már nem vonatkozik. Ebben három új harctér, valamint a Gears 1-ben megismert Fuel Depot újragondolt változata is helyet kapott. Várható árról egyelőre semmit sem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)