Hirdetés

Gears of War 2 - Kell egy Locust a szobádba?

|

Az ember már csak olyan, hogy trófeákat gyűjt. Az igazi Gear természetesen Locust fejeket.

Hirdetés

Íme a legcsodálatosabb ajándék, szigorúan kőkemény Gearek számára. Nagyszerűen alkalmas a látogatóba érkező pimasz rokonok távol tartására, amennyiben szobánk ajtaja elé helyezzük. Alkalmatlankodó uncsitesónkat jól fejbe is lehet vele verni. Esztétikus, belesimul bármilyen környezetbe, csak vigyázni kell, ha éjjeli nassolásra surranunk, nehogy magunkat ijesszük halálra. Félre a malíciával,az ötlet talán annyira nem is rossz, de miért, könyörgöm miért egy Locust fejet?? Miért nem lehet inkább az emberek közül valakit lemodellezni? Aki esetleg elég vérengző, annak persze ez az ideális meglepi. Ők viszont kezdhetnek spórolni, mert az ünnepek idején megjelenő aprócska szobor, körülbelül tíz kilogrammot nyom, és 550 dolcsiba fáj.

gow_drone.jpg
  
gow-drone2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)