Hirdetés

Gears of War 2 - Közel a hárommillióhoz

|

A Gears of War második része hamarosan bekebelezi hárommilliomodik felhasználóját, elődjének ez tíz hét alatt sikerült.

Hirdetés

Phil Spencer számtalan témakörben elejtett néhány hasznosítható információt, a korábban említett Major Nelson podcast-ban kitárulkozott, milyen fontos lesz számunkra a jövő évi E3 kiállítás és néhány szóban beszámolt előzetes terveikről. Feltehetőleg még akkor gratulált a Gears of War és Fable második részén ügyködő komplett csapatnak, mikor bejelentették Xbox 360-ra vonatkozó terveiket és exkluzív produktumaikat, habár továbbra sem lökdösünk távol magunktól egy esetleges Fable II átiratot asztali rendszerekre kihegyezve. Spencer úr dagadó mellekkel gratulált mindkét fejlesztőstúdió sikereihez valamint megemlítette, hogy a Gears 2 eladásai rohamosan közelednek a hárommilliós határhoz. Múlt hónapban gazdára talált 1.5 millió Fable II, legutoljára kétmillió eladott példányszámnál hallhattunk a Gears of War második epizódjáról, hamarosan egy misivel feljebb lépünk. Összehasonlításképpen, elődjének tíz hétre volt szüksége, hogy meglépje a hárommilliós lépcsőt, jelen pillanatban bőven 5 millió értékesített kópia felett jár.

gow2_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)