Hirdetés

Gears of War 2 - Launch Trailer

|

Alig egy hét, és megérkezik Marcus Fenix várva várt kalandjának folytatása. A játékhoz méltó utolsó videó érkezett!

Hirdetés

Tegnap elhoztuk nektek - feltehetőleg - a legutolsó fejlesztői naplót, melyben az EPIC munkatársai arról mesélnek, hogy mennyire nehéz összehozni egy igazi, sikeres blockbustert. Rengeteg összetevővel kell fűszerezni egy ilyen volumenű produkciót, gondosan és megfontoltan kell dönteni ilyenkor, hiszen sokszor apróságokon áll vagy bukik a siker. A srácok arról mesélnek, hogy fontos egy jó kiállású, szerethető főhős, hatalmas fegyverpárbajok, egy kis dráma és egy csipetnyi románc, és voálá, máris kész a sikeres recept. 


Akinek ez a videó is kevés lenne, annak jelentjük, hogy megérkezett a legutolsó mozgókép is, mely a játék nyitó képsorait tartalmazza. Lessétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)