Hirdetés

Gears of War 2 - Már szorongatja az első részt?

|

Az Xbox 360 idei zászlóshajója a Microsoft által szélnek eresztett hírmorzsák szerint felülmúlhatja elődje sikereit.

Hirdetés

Számokkal ugyan még nem támasztotta alá, de a redmondi óriás PR-osztálya máris szétkürtölte, hogy előrendelések tekintetében a Gears of War 2 már sikeresen felülmúlta elődjét, amely egyébiránt a 2006-os esztendő leggyorsabban fogyó címe volt.
Az már biztos, hogy a Microsoft kellően nagy feneket kíván keríteni a játék debütálásának. A jeles napon, vagyis éjszakán, egészen pontosan a november 7. 00:01-re időzített, Midnight Mayhem névre keresztelt launch keretein belül világszerte több mint 20.000 üzletben kezdik meg a Marcus Fenix és kompániája második pokoljárását.

gears.jpg


A november 7. és 10. közé eső hétvégén pedig az Xbox LIVE hálózatán keresztül egy Game with Fame nevű verseny során kihívhatják a játékosok a fejlesztőcsapat tagjait, s értékes díjakat nyerhetnek. A www.GearsofWar.com oldalára az elkövetkező napokban, hetekben kerülnek fel a részvételhez szükséges részletek és információk.

gears2.jpg


Ezen felül a Microsoft és az Epic Games mindenkinek, aki megvásárolja a Gears of War második részét, lehetővé teszi, hogy letöltse a Flashback pályacsomagot ingyen, ami öt, az első részből származó, grafikailag tuningolt térképet (Canals, Gridlock, Mansion, Subway és Tyro Station). 48 órás Xbox LIVE Gold tagság is jár még a vételhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)