Hirdetés

Gears of War 2 - Rejtett tehenészviselet

|

A játékokban felfedezhető meglepetések, ismertebb nevükön easter egg-ek több célt szolgáknak, mint gondolnánk.

Hirdetés

Az easter egg-ek gyakran megtestesítik a fejlesztők beteg elméjének legsötétebb képeit, egyes esetekben feszített munkatempójuk megkönnyítése és társaik szórakoztatása érdekében csempésznek alkotásaikba húsvéti meglepetéseket, célozgatnak egyéb fejlesztők játékaira vagy munkásságára, a következő epizódra utalnak poénos formában, valamint véletlenül vagy direkt módon kivagdosott elemeket építenek vissza „have fun" elgondolás alapján. Persze hosszasan sorolhatnák a lehetséges indokokat, azonban koncentráljunk inkább a Gears of War második részében megtalálható cowboy kalapra, melyet a Rolling Thunder fejezetben zsebelhetünk be.

gw2hat.jpg


Dave Nash pályatervező három nappal ezelőtt a GOW2 hivatalos fórumában meglepődötten konstatálta, hogy eddig senkinek sem sikerült megtalálni az emlegetett cowboy módot, melynek keretében minden karakter buksiján megjelenik a tehenészviselet. Leközölt egy képet bizonyítékként melyet sokan Photoshop hamisítványnak minősítettek egész addig, amíg az egyik felhasználónak sikerült rálelni a kalapra. A hírhez párosított jútúb videókon megtekinthetitek a módot, a kalapos szörnyeket, embereket, valamint a ruházati tárgy rejtekhelyét. Mi hajtotta Dave Nash pályatervezőt, mikor cowboy kalapot csempészett a játékba? Hosszú-hosszú fejlesztéssel töltött napok, de erről már szövegeltünk korábban.

 




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)