Hirdetés

Gears of War 2 - Rizsföldek bűvöletében

|

Japánban jövőre hódító útjára indul az Epic Games milliós eladásokat produkáló Xbox 360 exkluzív alkotása.

Hirdetés

Természetesen lokalizált formában kerül kiadásra. Október hónapjában egy Microsoft sajtóreferens kijelentette, az ázsiai országban nem tervezik aranybányájuk megnyitását a helyi játékosok tömegei előtt. Néhány órával később ismét bejelentés érkezett a vállalatóriástól, melyben visszavonták előző kijelentésüket és bejelentették, hogy nincsen bejelentenivalójuk. Legalább pontosan tudták mit is akarnak. A Dengeki beszámolója szerint valamikor 2009-ben biztosan megjelenik a Gears of War 2. Pontos részletekről nem értesültünk, ára és megjelenési dátuma ismeretlen, valamint azt sem lehet tudni, hogy milyen mértékű változtatásokat szükséges eszközölni a japán verzióban, vagy egyáltalán kell-e. Japánban a Gears nyitánya 33.212 vásárlót vonzott az első héten, pedig megjelenése pillanatában minden idők legalacsonyabb eladásait produkálta az Xbox 360.

gow2j.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)