Hirdetés

Gears of War 2 - Valentin napi jóságok

|

A Gears of War 2 játékosok sajátos módon fejezhetik ki egymásnak szeretetüket.

Hirdetés

Az Epic Games az ünnepek alkalmával mindig megajándékozza Gears of War 2 játékosait valami aprósággal. Ez többnyire dupla XP-t jelent, és most is erről van szó, ám kicsit jobban kötődik a Valentin naphoz.

A szerelem szép dolog, és aki kimutatja a játékon belül a másik iránt érzett szeretetét, kétszer annyi XP-t kap jócselekedetéért. Február 8 és 14 között aki felsegíti elhullott bajtársát, kétszer annyi pontot kap bármely játékmódban, a Horde módban minden sikeresen leküzdött hullámért dupla annyi XP jár, valamint a Wingman mód is kétszer annyi XP-t ér, mint amennyit alapból kapnának érte a Gears of War 2 játékosok. A lista még nem teljes, egyéb jóságokat is várhatunk az említett időszak alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)