Hirdetés

Gears of War 3 - 3 millió egy hét alatt

|

A Gears of War trilógia befejező része már több mint hárommillió boldog tulajdonossal büszkélkedhet.

Hirdetés

Ezzel a Gears of War 3 lett 2011 legnépszerűbb játéka, bár ezt a címet valószínűleg a Modern Warfare 3 vagy a Battlefield 3 elveszi tőle.

A Gears of War széria már több mint egymilliárd dollárnyi bevételt termelt az Epic Games-nek, aminek köszönhetően ez lett az első és egyetlen Xbox 360-exkluzív franchise, ami elérte az egymilliárdos mérföldkövet. A sorozat első része volt az Xbox 360 első igazi húzócíme, de minden epizód megjelenését siker koronázta. Az Egyesült Királyságban egyből az eladási listák élére került, és jelenleg is ott pihen. A szezon azonban most kezd beindulni, és rengeteg ígéretes játék áll még előttünk. Meglátjuk lesz-e olyan, ami jobban teljesít a Gears of War 3-nál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)