Hirdetés

Gears of War 3: ajándék stukker a játék mellé

|

Az előrendelők a legendás Retro Lancert kapják a szoftver mellé, amennyiben a Gamestopon keresztül vásárolják meg.

Hirdetés

Gears of War 3 Limited Edition rendelése esetén 160 dollárt kell fizetnünk, míg Epic Edition tulajdonlásáért 230 dollárral leszünk szegényebbek.

Bár az összegek elég durván hangzanak, de aki csak a fegyverre áhítozik, az 99 dolcsiért cserébe meg tudja venni a játék nélkül, szeptember 13 után. A csúzlinak egyébként saját története van, miszerint elődje a COG katonák által használt Pendulum Wars Lancer Assault Rifle volt, ami sajnos idővel hatástalannak bizonyult, így született meg a Retro Launcher.

A játék mellé járó fegyver kézzel festett, kellően rozsdás és használt kinézetű, illetve több, mint egy méter hosszú. Az elsütő billentyű (lánykori nevén:ravasz) meghúzásakor gépfegyver hangot hallhatunk, így nem nekünk kell mondani, hogy tyú-tyú! Azt természetesen mondani sem kell, hogy kinézete az utolsó szegecsig megegyezik a Gears of War 3 játékban látható modellével. Remek ajándék formálható lelkivilágú óvodásoknak, kisiskolásoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)