Hirdetés

Gears of War 3 akció és a különleges kiadások tartalma

|

Aki esetleg mostanság venne konzolt magának, az mindenképp figyeljen ide - jól!

Hirdetés

De azok is, akik kíváncsiak arra, vajon mit tartalmazhat a Gears of War 3 Limited, és Epic kiadása.

Remek akcióval állt elő az 576 Kbyte: akik június 30-ig vesz náluk egy 250GB-os Xbox 360 konzolt, vagy egy 250GB-os Kinect gépcsomagot, azok kapnak egy kupont, amit szeptemberben beválthatnak a Gears of War 3 standard változatára! Tehát: Xbox 360, vagy Kinect gépcsomaghoz ajándékba kapjátok az Xbox 360 exkluzív játékot, a Gears of War 3-at. Az akció június 30-ig tart, úgyhogy van időtök meghányni-vetni, éltek-e ezzel a lehetőséggel. Sok sikert a döntéshez!

A Gears of War 3 a standard kiadás (12990Ft) mellett további két csomagban is elérhető:

Limited Edition (14990Ft):
- Egy “Octus Award doboz” és egy “Octus Service kitüntetés” – azon tárgyak replikái, amelyeket Marcus apja, Adam Fenix kapott, kitüntetésül a “Hammer of Dawn” fegyver megalkotásáért
- Egy a többjátékos módban megnyitható Adam Fenix karakter
- Egy igazi COG zászló, amely egykor a “Sovereigns háza” felett lobogott
- Adam Felix személyes tárgyai: a végrendelete, a “Hammer of Dawn” fegyver tervrajzai valamint további emlékek a Fenix család hagyatékából

Epic Edition (25900Ft):
- Marcus Fenix szobor: Az Epic Games művészeti igazgatója Chris Perna által tervezett és a Triforce–nál gyártott  szobor valódi dísze lehet minden igazi Gears rajongó gyűjteményének.
- “The Art and Design of Gears of War” című 96 oldalas könyv. Az Epic Games csapatának különleges engedélyének köszönhetően az író Tom Bissell beszámol a videójátékok történetének egyik legsikeresebb sorozatának munkálatairól.
- “Infected Omen Weapon Pack” a játékban található fegyverek (Lancer, Retro Lancer, Hammerburst, Sawed-off Shotgun, Gnasher Shotgun) egyedi változatai
- Az” Epic Edition” a fentieken kívül tartalmazza még a “Limited Edition” kiadás különleges tartalmait is.

No most már minden részletet ismertek, döntsetek belátásotok szerint. A Gears of War 3 szeptember 20-án érkezik, Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)