Hirdetés

Gears of War 3 - április végén indul a béta

|

Akik megvásárolták a Bulletstormot, valószínűleg kétszer olyan türelmetlenül várják a Gears of War 3 béta verziójának kiadását.

Hirdetés

A Bulletstorm Xbox 360 verziói mellé ugyanis Gears of War 3 béta kódok jártak, amik egyelőre még nem aktiválhatóak.

Nem kell azonban túl sokáig várni, az Epic ugyanis bejelentette, hogy a Gears of War 3 bétája április huszonötödikén indul, de jó hír a fent említetteknek, hogy ők már tizennyolcadikán belekóstolhatnak a trilógia záró részének csatározásaiba. A Gears of War sorozatból egyébként ezidáig 13 millió példány fogyott. Az első rész PC-re és Xbox 360-ra egyaránt megjelent, a második rész esetében azonban csak Xbox 360 verzióval találkozhattunk. 

Gears of War 3 bétája május 15-én ér véget, és három játékmód, illetve négy pálya található meg benne, amiből kettőt (Trenches, Old Town) a Facebook rajongók választottak ki. A bétában feloldott tartalmakat a teljes verzióba is átvihetjük, úgy mint a bétateszter medál, egy különleges Cole többjátékos ruha, egy arany retro Lancer, lángoló Hammerburst, lángoló Lancer, lángoló lefűrészelt csövű Shotgun, és lángoló gnasher shotgun. A játék maga szeptember 20-án jelenik meg Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)