Hirdetés

Gears of War 3 - Az első pletykák

|

Hivatalosan még nincs bejelentve a Gears of War 3, de az első infók már szállingóznak.

Hirdetés

A tervek szerint hétfőn számíthatunk a Gears of War 3 bejelentésre, ám ez az infó szintén nem tuti, csak annyi a biztos, hogy a Jimmy Fallon show keretében CliffyB valami nagy titokról rántja le a leplet. A pletykák azonban már keringenek, szóval nézzük mire számíthatunk a Gears of War 2 folytatásában.

Az alapszitu természetesen nem változott a Gears of War 2 óta, tehát ellenfeleink továbbra a Locust hadak lesznek. Ami viszont változik, az az évszak: ezúttal nyáron indulunk harcba, ennek pedig folyománya a dús növényzet, és a helyszín is legtöbbször a dzsungel lesz. Mivel kiolvadtak a tavak, a víz alatt is rendet kell raknunk majd, és az újfajta Locust dögök csápokkal lökdösnek ki a fedezékekből. Ellenük használhatunk egy újfajta robbanóanyagot, ami a föld alatt közlekedik. További infók talán hétfő este, de ez eddig nem hangzik rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)