Hirdetés

Gears of War 3 - DLC-vel Locust bőrben

|

Az előzményeket taglaló egyjátékos DLC-t kap a trilógia záró darabja.

Hirdetés

2011 leggyorsabban fogyó játéka, ez az a cím, amivel egyelőre még büszkélkedhet a Gears of War 3, de mindenki tudja, hogy minimum egy földönkívüli inváziónak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy idén megszakadjon a hagyomány, és ne az aktuális Call of Duty (most épp a Modern Warfare 3) tarolja le a piacot.



Még a játék megjelenése előtt meghirdette a Microsoft a Season Pass programot (már a Forza 4 játékosai is élhetnek vele), ami lényegében azt jelenti, hogy előre megvásárolhatjuk a DLC-ket, de kedvezményesen, a normál ár kétharmadáért. A Gears of War 3 esetében ez összesen négy DLC-t jelent 2400 MS pontért, vagyis 30 dollárért.
Az első csomag, a Horde Command Pack november elsejétől lesz elérhető 800 MS pontért, ha külön vásárolnánk meg, és három multiplayer térképet (Blood Drive, Rustlung, Azura), védelmi fejlesztéseket a Horde 2.0 játékmódhoz, valamint multiplayer karaktereket kínál pénzünkért cserébe.



Ennél jóval érdekesebb azonban - legalábbis számomra - a december 13-án érkező 1200 MS pontos RAAM's Shadow, ami három órányi egyjátékos élményt ígér, 6 multiplayer karakter és egy fegyverskin szett mellett.
A kampány története nem sokkal az E-Day, vagyis a Locust horda felszínre törése után játszódik. Michael Barrick bőrébe bújva kell Zeta Sqaud többi tagjával (Minh Young Kim, Tai Kaliso, Alicia Valera) összefogva kell segítenünk Ilima City evakuálásában, miközben mindenfelől szorongatnak bennünket RAAM tábornok (a Gears of War utolsó főellensége) csapatai.
A hab a tortán, hogy rövid időre RAAM felett is átvehetjük az irányítást, és az ő szemszögéből vezényelhetjük a támadást.

Mindkét DLC 250 Gamerscore-ra való achievementet is tartogat azok számára, akiket lázba hoz az ilyesmi.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)