Hirdetés

Gears of War 3 - Eddig tetszik a sajtónak

|

Sorra érkeznek a Gears of War trilógia záró darabjának értékelései. A jelek szerint elégedettek lehetnek a rajongók.

Hirdetés

A szeptemberi GameStar hasábjain olvashattok egy kimerítő tesztet Mayer tollából a Gears of War 3-ról. Írásából kiderül, hogy az Epic Games hozta a kötelezőt, és egy igazán élvezetes folytatást kreált az Xbox 360 konzol második legsikeresebb exkluzív sorozatához.



Marcus Fenix és kompániája a Locust mellett egy új ellenséggel is kénytelen szembenézni, ami még nagyobb fenyegetést jelent a megmaradt emberekre. Fajunk szokás szerint nem egységes. Vannak, akik harcolni, sőt támadni akarnak, ami egyenlő az öngyilkossággal, mások inkább mentenék a menthetőt.



A Gears of War 3 új elemekkel (2 helyett akár 4 fős co-op, harci lépegető) bővült kampánya és a Horde 2.0, valamint további játékmódokkal bővített multiplayer része a sajtót már lenyűgözte. Most már csak a játékosok reakciójára vagyunk kíváncsiak, akik szeptember 20-án 00:00-tól világszerte több tízezer boltban szerezhetik be kedvencük harmadik felvonását.

IGN - 9/10
CVG - 9/10
Eurogamer - 8/10
Joystiq - 5/5
DualShockers - 10/10
Gamespot - 9.5/10
The Guardian - 5/5
Gamers Globe - 9/10
Gamespot - 9,5/10
Strategy Informer - 8,5/10

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)