Hirdetés

Gears of War 3 - elérte az egymilliót az előrendelések száma.

|

A Gears of War 3-at elég sok játékos várja - ezt fel lehet mérni az egymilliót elérő előrendelések számában is.

Hirdetés

A Microsoft és az Epic Games bejelentése szerint a Gears of War 3-at a mai napig több mint 1 millióan rendelték elő, ezzel ez a játék lett az Xbox 360 exkluzív címei közül az, amelyik a leggyorsabban elérte ezt az értékesítési eredményt.



“Hihetetlen mértékű az érdeklődés a játék iránt. A mostani azon kevés esetek egyike, amikor már hónapokkal egy adott termék megjelenése előtt hatalmas számú előrendelői igényt regisztrálunk. Az előrendelések alapján
biztosan állíthatom, hogy az év kereskedelmileg egyik legsikeresebb játéka lesz a Gears of War 3 – mondta Bob McKenzie a Gamestop egyik ügyvezetője.

A Gears of War 3 május 15-én zárult nyilvános bétatesztjén a világ 143 országából 1.29 millió játékos jelentkezett be a többjátékos arénákban zajló küzdelmekbe az Xbox LIVE szolgáltatáson keresztül.

A játékosok 11 millió meccs alatt összesen 249 évnek megfelelő időtt töltöttek a most első ízben dedikált szervereken futó bétával, ahol négy térképen három játékmódot próbálhattak ki. A béta alatt 927 millió ölést regisztráltak, 131 millió kivégzés történt, 23 millió halál történt a láncfűrész által, majdnem 23 milliárd lőszert lőttek ki, 4,9 milliárd szalagot és 291 millió medált érdemeltekki a játékosok, 435000-en érdemelték ki a béta exklúzív Trashball Cole skint, amit majd a telejs játékban kapnak meg és 234000-en érdemelték ki a Gold Retro Lancert, amelyet szintén a teljes játékban használhatnak majd.

Cliff Bleszinski az Epic Games vezető dizájnere szerint: “Nem tudjuk eléggé megköszönni a játékosoknak ezt a meleg fogadtatást. Míg a rajongók megismerkedtek az újdonságokkal, mi kihasználtuk a lehetőséget, hogy tovább optimalizáljuk a játékot, hogy a megjelenés idejére minden a lehető legtökéletesebb legyen.”

A Gears of War 3 című játék három különféle kiadásban lesz megvásárolható Magyarországon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

Standard Edition : 12,990 forint, Limited Edition: 14,900 forint, Epic Edition: 25,900 forint

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)