Hirdetés

Gears of War 3 - Előre megvásárolható DLC-k

|

A későbbi ár kétharmadáért vásárolhatjuk meg előre Season Pass néven a Gears of War 3 DLC-it.

Hirdetés

Szeptember második felében, egészen pontosan szeptember 20-án minden eddiginél veszedelmesebb ellenséggel kerül szembe a Locust hordái által alaposan legyengített emberi haderő a Gears of War 3 egyedül, de akár 2-4 fős kooperatív módban is játszható kampányában.



A Lambent támadása szétszórja a megmaradt túlélőket, egy részüket a Delta squad kíséri biztonságba Markus Fenix vezetése mellett a Raven's Nest hajó fedélzetén. A trilógiát lezárni hivatott Gears of War 3 előrendeléseinek száma már meghaladja az 1,3 millió példányt, így még az sem kizárható, hogy megdönti elődje rekordját, amiből 2 milliót adtak el az első héten. Az eddig megjelent két részből összesen 11 millió példány talált gazdára, miáltal a Gears of War lett az Xbox 360 konzol exkluzív sorozatai közül a második legsikeresebb a Halo után.



Az Epic Games egyelőre négy DLC csomagot tervez (ezek lehetnek multiplayer térképek, játékmódok, plusz fejezetek a kampányhoz, stb.) a játékhoz, amelyek közül az első már novemberben megjelenik. Aki szeretné, a játék premierjének napjától fogva egy összegben, 2400 MS pontért (30 dollárért) megvásárolhatja előre a Season Pass összefoglaló néven forgalmazott csomagot. Ily módon 33 százalékot spórolhat ahhoz képest, ha külön-külön fizetne értük. A kedvezményen túl extra ajándékként még a Liquid Metal Weapon Set is a Season Pass vásárlóinak markába kerül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)