Hirdetés

Gears of War 3 - első kampány trailer

|

Íme, a kíváncsiak máris betekinthetnek abba, hogyan indul a kampány a Gears of War 3-ben.

Hirdetés

Még elvileg egy "ici-pici" hátravan ahhoz, hogy mindenki élvezhesse a Gears of War 3-at - aki rendelkezik megfelelő masinával.

Addig is szivárogtatnak ezt meg azt a tisztelt nagyérdeműnek, így nézhetjük most meg például a Gears of War 3 első kampányának trailerét. Túl sokat nem spoilerez a játékból, lévén maga a játék is ezzel kezdődik, így ebbe a részbe tuti mindenki belefut, aki belefog a kampányba. Szükség is van az ilyen "csepegtetésekre", hiszen a rajongók nem biztos, hogy nagyon örültek annak, hogy az eredetileg áprilisi megjelenés szeptemberre került át.  Azonban nincs mit tenni - várni kell. Addig is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)