Hirdetés

Gears of War 3 - Epic rajongóknak rengeteg meglepetést tartogat

|

Még nem tudni, pontosan hogyan, de az Epic Games meg fogja jutalmazni kitartó rajongóit.

Hirdetés

A jövőre érkező Gears of War 3 tűnik eddig a 2011-es esztendő legnagyobb durranásának az Xbox 360-exkluzív címek között. A játékot fejlesztő Epic Games azonban semmit sem bíz a véletlenre, kent még egy kanál mézet arra a bizonyos madzagra.



Cliff Bleszinski, az egész Gears of War koncepció megálmodója Twitteren keresztül csiripelte világgá, hogy a Gears of War 3 extra tartalmakat fog majd megnyitni azon rajongóik számára, akik olyan korábbi Epic-címekkel játszottak, mint a Shadow Complex, az Unreal Tournament 3, a Gears of War, a Gears of War 2, valamint a még meg sem jelent Bulletstorm.
A dolog szépséghibája, hogy ezek az ajándékok csak az Xbox 360 mellett voksoló felhasználókat érintik, lévén a játék csak a Microsoft konzoljára fog megjelenni.
Egyelőre elképzelésünk sincs, pontosan miféle jutalmakon töri a fejét az Epic Games, de őszintén reméljük, hogy mindez nem merül ki néhány avatar cuccban, vagy multiplayer skinben.





 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)