Hirdetés

Gears of War 3 infómorzsák

|

A múltkor egy orosz lapnak köszönhetően már kiderült néhány apróság, de az Epic azokat elég erősen cáfolta.

Hirdetés

A minap egy orosz gamer lap már lerántotta sok Gears of War 3 titokról a leplet. Megtudtuk, hogy az emberiség maradéka Jacinto pusztulása után egy mesterséges szigeten tengődik, és hogy a Gears of War 3 könnyebb lesz, mint elődei(ezt például kapásból letagadta az Epic).

Sok infó azonban nem bizonyult pontosnak, legalábbis CliffyB szerint össze-vissza hadováltak az orosz kollegák. Most azonban első kézből származó infók érkeztek, szóval lehet fülelni. A mesterséges sziget valóban létezik, de csak egy pálya lesz, ahol körülnézünk. A Delta Squad is átalakul egy kicsit. Cole, és Baird nem velünk kalandoznak ezúttal, de az oroszok szerint ők amúgy is külön sztorit kapnak, valószínűleg valami DLC formában. Dom persze marad, és csatlakozik Anya is, aki igazi amazonként veti magát a harcokba, valamint egy Jace Stratton nevezetű valaki is jön még. A két új fegyverről is hallottunk már, most kiderült, hogy a föld alá valamiféle piranha szerűshalacskát tudunk majd belőni(?), és lesz egy bajonettel felszerelt közelharci puska is a repertoárban. Lesz ezen kívül egy Arcade mód, ahol olyan huncutságokkal szórakozhatunk, mint a megváltozott gravitáció, vagy az extrém méretű fejjel rendelkező játékosok. Ellenfelek közül kettőt említettek: lesz egy gránátvetővel érvelő dög, és egy élő katapult - bármi is legyen ez. Multiplayer pályák közül igen érdekes lehet majd a Jacinto romjait használó Overpass. A Gears of War 3 áprilisban érkezik, kizárólag Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)