Hirdetés

Gears of War 3 - Játssz az előző részekkel, hogy ajándékot kapj!

|

Az Epic elárulta, mire számíthatunk, ha már játszottunk az első két résszel. Sok jóra!

Hirdetés

Rod Fergusson, a Gears of War 3 executive producere New York-ban egy rendezvényen bemutatta a játékot, majd mondott ezt-azt az achievement rendszerről és feloldható tartalmakról.

A lényeg, hogy amennyiben a Gears of War 1-ben, vagy 2-ben csináltunk valamit, öcsit szereztünk meg, vagy elértünk bizonyos szintet a multiban, azt fegyver skinekkel és egyebekkel jutalmazzák majd a harmadik részben. "...ha meg akarod szerezni az arany lancert, vagy hammerburstot a Gears 3-ban, megkapod őket, ha már megvannak a Gears 2-ben,".

Króm fegyver kinézeteket is kaphatunk, ha már játszottunk az első két résszel. "Ha csinálsz valamit a PC-s Gears-ben, króm skint kapsz, ha csinálsz valamit a Gears 2-ben, króm skint kapsz. A króm szett köszönetnyilvánítás mindazoknak, akik játszottak az előző játékokkal."

Fergusson szerint az achievement-rendszer a legkönnyebb módja annak, hogy lekövessék, kik a visszatérő játékosok. "Alapból, amikor feloldható tartalmakat készítünk, az öcsikre alapozzuk őket. Ezért szoktam magyarázni mindenkinek a 100-as szint dologról. Nem, nem arról van szó, hogy a Gears 2 multiban elérjük a 100-as szintet, hanem a Veteran Gear-ről. Szerezd meg az öcsit, és kapsz valamit. Engem nem izgat, ha 100-as szintű vagy, de meg kell szerezned a Veteran Gear öcsit."

Fontos megjegyezni, hogy a "historical unlocks" nem adnak bármilyen előnyt a Gears of War 3-ban, mindössze az összképet turbózzák fel egy kicsit. Akinek számít, milyen színű a fegyvere, jobban teszi, ha nekiáll öcsiket vadászni az első két részben, ahogy az Epic-es srácok is teszik: "Néhányunknak nincs meg az összes Gears 1 öcsi", mondta Fergusson, majd folytatta: "A rangsorolt öcsik nagyon nehezek. Ezért tervezünk egy estét, amikor húszan beülünk egy szobába és csak rangsorolt Gears 1-et nyomunk, hogy megkapjuk a hiányzó öcsijeinket." Nocsak, még magukkal sem kivételeznek!

A Gears of War 3 szeptember 20-án érkezik, addig van időtök az öcsi-vadászatra. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)